Informatie ~ badge SG Volkel

Medio Februari, toen alles nog normaal was, kreeg het bestuur van de Spotting Group Volkel de onderstaande mail:

Geacht bestuur, 

Ik wil hierbij graag het idee aandragen voor een geborduurde patch van de Spotting Group Volkel.Dit zonder winstoogmerk of dergelijks mijnerzijds en puur ter promotie van onze vereniging.

Ik hoor graag hoe het bestuur hier tegenover staat.

Met vriendelijke groet, 

Gerton Peters

Omdat Gerton een actief en gewaardeerd lid was van onze vereniging en daarnaast vaak heeft bijgedragen aan de AIM met movements en top foto's, was het voor het bestuur al snel duidelijk dat wij hier gehoor aan wilden geven. Door zijn bericht werd één en ander dus in gang gezet.

Voor de uitvoering van het ontwerp wilden we ons graag laten leiden door Gerton, aangezien het zijn idee was.

SGV badges 4


Het ontwerp heeft hij belangeloos gemaakt, maar wél met één voorwaarde: Dat SG Volkel het uiteindelijke ontwerp van de badge laat produceren en verkoopt.

De opbrengst wordt, na aftrek van de kosten, geschonken aan een door hem bepaald goed doel. Het door hem gekozen goede doel is de Stichting Kinderen Kankervrij oftewel Kika. Het bestuur van SGV ging hier direct en volmondig mee akkoord en heeft offertes opgevraagd en daarna de productie in gang gezet.


De badges (200 stuks) en stickers zijn inmiddels afgeleverd; helaas heeft Gerton dit niet meer mogen meemaken. Op 20 april jl. heeft hij na een dappere strijd zijn rust gevonden en is van ons heengegaan.

Wat is het aanbod:

Bij de afname van een SG Volkel spotterspakket ontvang je één badge, voorzien van velcro op de achterzijde, én twee stickers. De kosten bedragen € 10,00 inclusief verzending binnen Nederland. Woon je elders, vraag dan even naar de verzendkosten.

Bestellen: het badge is inmiddels uitverkocht (januari 2022)

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het zijn bizarre tijden, ondanks dat hopen we dat jullie het goede doel van Gerton willen ondersteunen door het kopen van dit pakket.

Alvast bedankt en namens het bestuur,

Blijf veilig en gezond!

                     SGV badge set              sticker

                        Het pakket: één badge en twee stickers                                   de nieuwe SG Volkel Sticker