Registratie als Forum gebruiker


Beste (aspirant-)forumleden,forum

Voor de goede orde een tweetal mededelingen:

1. Registratieprocedure
Als je als gebruiker van het SGV forum geregistreerd wilt worden, gebruik dan de hiervoor bestemde aanmeldingsprocedure. Bovendien: stuur nà registratie tevens een mailtje met je geregistreerde inlognaam naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je aanmelding wordt daarna zo spoedig mogelijk geactiveerd.

  • Komt er géén mailtje binnen bij de webmaster, dan wordt je aanmelding als spamaanmelding beschouwd en niet geactiveerd.


2. Account wijzigen
Het kan voorkomen dat je een wijziging op je account doorvoert en je account daarna opnieuw geactiveerd moet worden door het forumbeheer. Dat kan bijvoorbeeld na het wijzigen van je e-mailadres. Je krijgt dan een melding te zien dat je account op nieuwe activering wacht. Echter, de webmaster krijgt hiervan geen melding en is hiervan dus niet op de hoogte. Mocht je dus een nieuwe activering verwachten, stuur dan even een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je account wordt zo spoedig mogelijk geactiveerd.